Вести

Print this pageSmaller textBigger text size

Објава бр.1/2023 за продажба на деловен простор - Второ јавно наддавање

Скопје, 19.10.2023

ДОКУМЕНТИ:
Objava_za_prodazba - Vtoro javno naddavanje.doc (Word Document, 70 Kb)
Prijava_za_objava.docx (Word Document, 20 Kb)
Линкови

Владини институции и министерства Државни институции и организации Весници и телевизии Банки

Електронски билтен
Внесете ја вашата e-mail адреса и бидете во тек со новите вести

 

© Агенција за стоковни резерви. Сите права се задржани.