Органограм

Print this pageSmaller textBigger text size

За вршење на функциите на Агенцијата за стоковни резерви, се утврдува следната хиерарсиска поставеност:

 

Во Агенцијата за стоковни резерви, надвор од секторите се формираат одделенија кои за својата работа непосредно му одговараат на Директорот на Агенцијата, и тоа:

 

ДОКУМЕНТИ:
Sistematizacija.pdf (Adobe Acrobat document, 23039 Kb)
Линкови

Владини институции и министерства Државни институции и организации Весници и телевизии Банки

Електронски билтен
Внесете ја вашата e-mail адреса и бидете во тек со новите вести

 

© Агенција за стоковни резерви. Сите права се задржани.