Тендери и јавни набавки

Print this pageSmaller textBigger text size
Број на оглас:

План за јавни набавки во 2023 година

Од: 07.07.2023
До: 31.12.2023
Вид на договор: Стоки
Вид на постапка: Барање за понуди
ДОКУМЕНТИ:
GodisenPlan2023_verzija2.pdf (Adobe Acrobat document, 152 Kb)
Линкови

Владини институции и министерства Државни институции и организации Весници и телевизии Банки

Електронски билтен
Внесете ја вашата e-mail адреса и бидете во тек со новите вести

 

© Агенција за стоковни резерви. Сите права се задржани.