Tenderët dhe furnizimet publike

Print this pageSmaller textBigger text size
Numri i Furnizimit: 05-63/2014

Furnizime dhe shërbime- Kontrollimi i kualitetit dhe kvantitetit të mallrave nga mallrat rezervë

Nga: 15.01.2014
Tek: 20.01.2014
Lloji i Kontratës: Sherbime
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Buletini elektronik
Shkruani e-mail adresën dhe qëndroni në rrjedhë me lajmet e reja
Na kontaktoni
02 / 3116 - 249

 

© Agjencioni për mallrat rezervë. Të gjitha të drejtat janë të ruajtura.