Rregullorja ligjore

Print this pageSmaller textBigger text size

Planifikimi, formimi, financimi, ruajtja, ripërtrirja dhe shfrytëzimi i mallrave rezervë të Republikës së Maqedonisë së Veriut rregullohen me Ligj për mallrat rezervë.

Buletini elektronik
Shkruani e-mail adresën dhe qëndroni në rrjedhë me lajmet e reja
Na kontaktoni
02 / 3116 - 249

 

© Agjencioni për mallrat rezervë. Të gjitha të drejtat janë të ruajtura.