Tenderët dhe furnizimet publike

Print this pageSmaller textBigger text size
Numri i Furnizimit: 16-62/2013

Furnizim i elbit për mallrat rezervë

Nga: 06.11.2012
Tek: 21.12.2012
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Procedurë e hapur
Buletini elektronik
Shkruani e-mail adresën dhe qëndroni në rrjedhë me lajmet e reja
Na kontaktoni
02 / 3116 - 249

 

© Agjencioni për mallrat rezervë. Të gjitha të drejtat janë të ruajtura.