Tenderët dhe furnizimet publike

Print this pageSmaller textBigger text size
Numri i Furnizimit: 05/2018

Furnizim publik për paisje higjienike

Nga: 19.03.2018
Tek: 23.03.2018
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Buletini elektronik
Shkruani e-mail adresën dhe qëndroni në rrjedhë me lajmet e reja
Na kontaktoni
02 / 3116 - 249

 

© Agjencioni për mallrat rezervë. Të gjitha të drejtat janë të ruajtura.