Tenderët dhe furnizimet publike

Smaller textBigger text size
Nga: 24.04.2022
Tek: 05.05.2022
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 18.06.2020
Tek: 28.07.2020
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Po bëhet furnizim i grurit merkantil për mallrat rezervë.Shpalljen dhe dokumentat për tender mund që ti merni nga web faqja e Byrosë për prokurim publik https://e-nabavki.gov.mk
Nga: 20.12.2019
Tek: 23.01.2020
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Bëhet furnizim i grurit merkantil për rezervat e mallrave .Shpalljen dhe dokumentat për tenderin mund ti merni në web faqen e Byrosë për prokurim publik https://e-nabavki.gov.mk
Nga: 16.12.2019
Tek: 22.01.2020
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Furnizimin e 1.111.150 kg krypë për gatim për arsye të ripërtrirjes
Nga: 03.07.2018
Tek: 15.08.2018
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Shpallje për ndarjen e marëveshjes për furnizim publik të grurit merkantil për mallrat rezervë. Dokumentacioni i tenderit është i arritshëm në adresën si vijon https://e-nabavki.gov.mk/PublicAccess/Home.aspx#/home
Nga: 19.03.2018
Tek: 23.03.2018
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Shpallja mund të shikohet në https.//www.e-nabavki.gov.mk
Nga: 08.03.2018
Tek: 13.03.2018
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Shpallja mund të shikohet ne https.//www.e-nabavki.gov.mk
Nga: 08.03.2018
Tek: 13.03.2018
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Shpallja mund të shikohet në https.//www.e-nabavki.gov.mk
Nga: 08.03.2018
Tek: 13.03.2018
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Shpallja mund të shikohet në https.//www.e-nabavki.gov.mk
Nga: 06.03.2018
Tek: 16.03.2018
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Shpalljen mund ta shikoni në htpst.//www.e-nabavki.gov.mk
Nga: 18.07.2017
Tek: 07.08.2017
Lloji i Kontratës: Sherbime
Lloji i Procedurës: Procedurë e hapur
Shpallje për ndarjen e marëveshjes për furnizim publik për shërbim -rripërtrirje të krypës për gatim
Nga: 03.11.2016
Tek: 17.11.2016
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 13.04.2016
Tek: 12.05.2016
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 27.07.2015
Tek: 10.10.2015
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Procedurë e hapur
Nga: 23.02.2015
Tek: 14.04.2015
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Ripërtrirje të krypës së zier për ushqim nga mallrat rezervë
Nga: 10.02.2015
Tek: 24.02.2015
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 10.02.2015
Tek: 24.02.2015
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 10.02.2015
Tek: 25.02.2015
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 10.02.2015
Tek: 25.02.2015
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 10.02.2015
Tek: 16.02.2015
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 10.02.2015
Tek: 16.02.2015
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 10.02.2015
Tek: 26.02.2015
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 10.02.2015
Tek: 26.02.2015
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 09.02.2015
Tek: 19.02.2015
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 09.02.2015
Tek: 19.02.2015
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 05.02.2015
Tek: 17.02.2015
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Shpallje nr.08-137/2 për shitjen e 3.901.267 kg.elb për ushqim bagëtie nga mallrat rezervë nëpërmjet ankandit publik elektronik.
Nga: 05.02.2015
Tek: 17.02.2015
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 29.01.2015
Tek: 12.02.2015
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Agjencioni për mallra rezervë publikon shpallje për shitjen e misrit për ushqim bagëtie nga mallrat rezervë nr.05-103/2
Nga: 29.12.2014
Tek: 22.01.2015
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Kryhet shitja e 25.000.000 kg grurë merkantil nga mallrat rezervë nëpërmjet ankandit publik elektronik nëpërmjet sistemit për ankand publik e-aukcii.finance.gov.mk.
Nga: 26.05.2014
Tek: 23.06.2014
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 31.01.2014
Tek: 18.02.2014
Lloji i Kontratës: Sherbime
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 29.01.2014
Tek: 11.02.2014
Lloji i Kontratës: Sherbime
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 29.01.2014
Tek: 18.02.2014
Lloji i Kontratës: Sherbime
Lloji i Procedurës: Procedurë e hapur
Nga: 22.01.2014
Tek: 28.01.2014
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Procedurë e hapur
Nga: 21.01.2014
Tek: 28.01.2014
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 20.01.2014
Tek: 27.01.2014
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 20.01.2014
Tek: 27.01.2014
Lloji i Kontratës: Sherbime
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 20.01.2014
Tek: 27.01.2014
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 20.01.2014
Tek: 27.01.2014
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 16.01.2014
Tek: 21.01.2014
Lloji i Kontratës: Sherbime
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 15.01.2014
Tek: 20.01.2014
Lloji i Kontratës: Sherbime
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 09.02.2013
Tek: 21.01.2013
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 12.01.2013
Tek: 28.02.2013
Lloji i Kontratës: Sherbime
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 12.01.2013
Tek: 23.01.2013
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 11.01.2013
Tek: 24.01.2013
Lloji i Kontratës: Sherbime
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 11.01.2013
Tek: 22.01.2013
Lloji i Kontratës: Sherbime
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 11.01.2013
Tek: 18.01.2013
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 11.01.2013
Tek: 05.02.2013
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 06.11.2012
Tek: 21.12.2012
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Procedurë e hapur
Nga: 21.06.2012
Tek: 28.06.2012
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Procedurë e hapur
Nga: 07.06.2012
Tek: 30.06.2012
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 31.05.2012
Tek: 03.07.2012
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Procedurë e hapur
Nga: 30.03.2012
Tek: 26.04.2012
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Nga: 18.03.2012
Tek: 27.08.2012
Lloji i Kontratës: Mallrat
Lloji i Procedurës: Kërkësë të ofertave
Buletini elektronik
Shkruani e-mail adresën dhe qëndroni në rrjedhë me lajmet e reja
Na kontaktoni
02 / 3116 - 249

 

© Agjencioni për mallrat rezervë. Të gjitha të drejtat janë të ruajtura.